LWJGL Forum

Please login or register.

Login with username, password and session length

Author Topic: OpenAL console output with 3.0.1  (Read 330 times)

bobjob

  • Prolific Timewaster
  • ****
  • Offline Offline
  • Posts: 380
  • LWJGL: WOW SO GOOD
OpenAL console output with 3.0.1
« on: September 24, 2016, 22:42:42 »

I just got 3.0.1 working.

Everything works fine, but I am getting an OpenAL error line that I didnt get previously.

when I call: device = ALC10.alcOpenDevice((ByteBuffer)null);
the console outputs in 'red'
Quote
AL lib: (EE) GetProcPath: Failed to link /proc/self/file: No such file or directory

It does not seem to effect anything, as sound still works, but I'm wondering if anyone has any insight into this error.
Logged

spasi

  • Administrator
  • Nerdus Imperius
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 1746
Re: OpenAL console output with 3.0.1
« Reply #1 on: September 25, 2016, 08:26:44 »

Reply from OpenAL Soft's developer:

Quote
That means your system doesn't have either /proc/self/exe or /proc/self/file, which is used to find the binary's directory to look for an app-specific config file (mostly just for self-contained apps that you may want to have custom settings for). It's harmless as long as you don't need it automatically picking up app-specific configs I should probably downgrade that to a warning, though.
Logged

bobjob

  • Prolific Timewaster
  • ****
  • Offline Offline
  • Posts: 380
  • LWJGL: WOW SO GOOD
Re: OpenAL console output with 3.0.1
« Reply #2 on: September 25, 2016, 22:07:16 »

Thanx spasi
Logged