Hello Guest

TrueTypeOversample

  • 2 Replies
  • 2381 Views
*

Offline RJ

  • *
  • 4
TrueTypeOversample
« on: October 02, 2015, 09:55:19 »
Why isn't the TrueTypeOversample working with any builds? I've managed to use TrueType.java (demo) with a pre-built jar using the stable release (build #3.0.0b build 35; 23 Sep 15 09:50). But even with that it loads only part of the font's glyphs and doesn't allow me to print strings. It only prints the whole generated bitmap over and over.

Is it wise to use stb_truetype or stick with the old ways of loading fonts?

Is there a newer example I'm not able to find? I've spent hours reading the docs, examples, and threads. Few have gotten me close but I'm stuck at whether I should just create my own glyph textures and remove stb other than mouse cursors.

*

Offline Cornix

  • *****
  • 487
Re: TrueTypeOversample
« Reply #1 on: October 02, 2015, 09:57:34 »
Might be a bug introduced in one of the recent updates. I am sure this will be fixed soon.

*

Offline spasi

  • *****
  • 2169
    • WebHotelier
Re: TrueTypeOversample
« Reply #2 on: October 02, 2015, 11:01:40 »
Both Truetype and TruetypeOversample demos run without issues for me. They haven't been changed recently, other than porting them to use the new struct/callback APIs.

How do you run the demos exactly? I use:

Code: [Select]
ant demo -Dclass=org.lwjgl.demo.stb.TruetypeOversample
Could you post any errors or stacktraces? Also try running the demos with "-Dorg.lwjgl.util.Debug=true".