Hello Guest

[CLOSED] Visible mouse cursor in Minecraft

  • 21 Replies
  • 51830 Views
*

Offline kappa

  • *****
  • 1316
Re: [BUG] Visible mouse cursor in Minecraft
« Reply #15 on: August 08, 2012, 09:05:39 »
Agreed, we don't even know whether they use the LWJGL Mouse Grab API or some custom AWT solution. Last I heard (a few year back now) they were using AWT but its unknown whether its since been changed.

Re: [BUG] Visible mouse cursor in Minecraft
« Reply #16 on: August 08, 2012, 11:30:27 »
In this case I don't understand why this bug happens in LWJGL 2.8.4 but not in LWJGL 2.8.1.

*

Offline princec

  • *****
  • 1933
    • Puppygames
Re: [BUG] Visible mouse cursor in Minecraft
« Reply #17 on: August 08, 2012, 12:00:04 »
Because Mojang haven't tested their code against 2.8.4, that's why.

Cas :)

Re: [BUG] Visible mouse cursor in Minecraft
« Reply #18 on: April 24, 2013, 00:57:02 »
I have tested this again with LWJGL 2.9.0. The behavior of the bug has changed a little - it has now a ~95% reproducing chance. I'm wondering why this bug has a different behavior on different versions: 2.8.1 is working fine, 2.8.3+ has a ~10% reproducing chance and 2.9.0 has a ~95% reproducing chance.

In this case it is a disadvantage that Minecraft is not free. If somebody of you would be able to test this it would maybe easier to say if it is a Minecraft or LWJGL bug.

*

Offline princec

  • *****
  • 1933
    • Puppygames
Re: [BUG] Visible mouse cursor in Minecraft
« Reply #19 on: April 24, 2013, 07:54:31 »
Until someone makes a simple testcase to prove it, it's still Minecraft's problem. Indeed, until Minecraft is actually released with LWJGL 2.9.0... it's really nobody's business to speculate.

Cas :)

Re: [BUG] Visible mouse cursor in Minecraft
« Reply #20 on: July 03, 2013, 08:42:47 »
Minecraft 1.6.1 is now out and officially uses LWJGL 2.9.0. The bug doesn't appear there anymore so I think this thread can be moved.

*

Offline kappa

  • *****
  • 1316
Re: [BUG] Visible mouse cursor in Minecraft
« Reply #21 on: July 03, 2013, 08:46:40 »
cool, thanks for following up and reporting that the problem is fixed.