LWJGL Forum

Programming => LWJGL Documentation => Topic started by: Trudko on October 01, 2006, 16:01:52

Title: Display not created
Post by: Trudko on October 01, 2006, 16:01:52
Hi I fixed my last problem but I have another one. I tried to run the OpenGl Rendering tutorial but it doesnt work. It throw exception in :
try{
init(fullscreen);
run();
} catch(exception e) {
.
.
.
And the sys alert is shown : An error occured and the game will exit");
I used debbug and I find out that problem with display.update();
Title: Display not created
Post by: Matzon on October 01, 2006, 17:05:23
what exception are you getting ?
Title: Re:
Post by: Trudko on October 02, 2006, 09:41:14
Quote from: "Matzon"
what exception are you getting ?


java.lang.IllegalStateException:Display not created
      at org.lwjgl.opengl.Display.update(Display.java:578)
      at cvicenie1.run(cvicenie1.java:68 )
      at cvicenie1.main(cvicenie1.java:35)

btw cvicenie is name of class and it means exercise
Title: hmmmmmm...
Post by: Fool Running on October 02, 2006, 14:41:42
Make sure the Init() method has Display.Create() in it like the tutorial does.
Title: Thank you
Post by: Trudko on October 02, 2006, 18:01:52
Quote from: "Fool Running"
Make sure the Init() method has Display.Create() in it like the tutorial does.


Yes there was that problem. Probably I was doing some experiments with method init() and forget it. Like my friend say:"Stupid people lives to make other people clever":)
Title: hmmmmmm...
Post by: Fool Running on October 03, 2006, 14:54:14
Quote
Like my friend say:"Stupid people lives to make other people clever"

We all do that some times. :lol: